Banden bij Vallei Autogroep

Klantenservice Vallei Auto Groep: 0318 - 509 980

Een momentje geduld s.v.p. Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd.
Dunlop

Dunlop

In 1999 werden bepaalde Goodyear en Dunlop banden activiteiten in Europa, Japan en de VS samengevoegd door middel van een alliantie tussen Goodyear Tire & Rubber Company in de VS en Sumitomo Rubber Industries in Japan. Zes nieuwe joint venture ondernemingen werden gevormd. Eén daarvan is Goodyear Dunlop Tires Europe dat alle bedrijven van de Goodyear & Dunlop merken beheert in het gehele Europese Joint Venture-gebied.

In Europa heeft Dunlop drie ontwikkelingscentra. De belangrijkste ontwikkelingslocatie is het Dunlop Development Centre in Hanau in Duitsland. Andere Dunlop 'centres of excellence' bevinden zich in Birmingham (Engeland) voor de ontwikkeling van racebanen en in Montlucon (Frankrijk) voor de ontwikkeling van motorfietsbanden. Deze drie ontwikkelingscentra zijn geïntegreerd in de "Circuit naar de weg"-filosofie die een drijvende kracht achter het merk Dunlop vormt.

Door de joint venture-overeenkomsten, zijn deze Europese ontwikkelingscentra gekoppeld aan alle andere Goodyear en Sumitomo Rubber ontwikkelingscentra over de hele wereld. Alle drie de Dunlop technische centra in Europa werken samen met dit wereldwijde netwerk voor autobanden, motor- en racebanden technologie. De banden die worden ontwikkeld middels dit proces, profiteren van de synergieën die voortvloeien uit de gecombineerde middelen van mondiale activiteiten, hoewel ze voldoen aan de specificaties van de lokale markt. "To Feel the Road, you must know the road", net als Dunlop dat de afgelopen 120 jaar deed.

Dit is de BELUX website voor Dunlop banden. Kijk voor andere regio's op de respectievelijke websites.

De geschiedenis van Dunlop is onlosmakelijk verbonden met de vernieuwingen van het bedrijf. Deze geschiedenis gaat hand in hand met de inspanningen van Dunlop op het gebied van de autosport in al zijn vormen, omdat de overdracht van racetechnologie naar alledaagse auto's en motoren terug gaat tot de begintijd van Dunlop. En in de loop van meer dan 120 jaar heeft Dunlop uitzonderlijke resultaten op het circuit bereikt, waaronder 34 overwinningen in de beroemde Le Mans 24 uurs Endurance race.

Op dit moment blijft Dunlop zich over de hele wereld inzetten in een hele reeks van sporten op twee en vier wielen. Al meer dan 120 jaar hebben de door Dunlop ontwikkelde innovaties en de successen in de autosport het merk geholpen om een ongeëvenaarde reputatie op te bouwen onder liefhebbers van auto's en motorfietsen overal ingeschakeld.

Koop hier uw Dunlop banden Terug naar homepage

Ruime keuze in assortiment Ruime keuze in ons assortiment banden

Keuze voor afhalen of montage Uw bestelling zelf afhalen of laten monteren

Veilige betaling iDEALVisa MastercardMaestro